La companyia Decopivolta Teatre ens portarà l’humor este divendres al Teatre Payà

cartell-tulipas

La Regidoria de Cultura ha programat el pròxim divendres, dia 14 d’octubre,a les 22.30 h al Teatre Payà l’obra Tulipas del companyia valenciana Decopivolta Teatre.

Decopivolta és una companyia Basc-Valenciana instal·lada a València que naix en l’any 2011. Mar Marcos i Laia Sales comencen aquest viatge formant-se a l’Escola Internacional de Berty Tovias, que imparteix la metodologia de Jacques Lecoq. Partint sempre del joc, la improvisació, el cos i la mirada clown com a base de les seves creacions, han recorregut diferents festivals i sales de la Comunitat Valenciana, Catalunya, País Basc, Aragó, Andalusia, Canàries i Madrid. El seu treball es reconeix en un humor fresc de format petit i artesà.

Què passa quan dos histriòniques amigues presideixen la reunió de veïns de la seua finca? Què han d’ensenyar-nos una artista esnob i una maruja recentment enviduada? I el que realment importa, hi haurà magdalenes per a tots? Una proposta fresca i divertida en la qual dues eixelebrades veïnes donaran l’espectacle en una rutinària reunió i el públic serà part d’aquesta peculiar comunitat a través de l’humor. Amb aquests personatges excèntrics, alhora que quotidians, desitgem entrar a la “casa” de tots els espectadors.

El preu de l’entrada serà de 5 € platea i de 4 € amfiteatre. Venda anticipada d’entrades en Buraudio (Escorredor, 58) fins al divendres de 9 a 13 h i el dijous de 18 a 20 h., i el mateix dia de la funció una hora abans.