WOMEN COMEDY DE COMEDY PLAN

El pròxim divendres dia 29 de març a les 22.30 h al Teatre Payà, Women Comedy de Comedy Plan amb Patricia Espejo, Carol Tomás i Eva Cabezas.

Rialles assegurades amb estes tres còmiques en un mateix escenari, un espectacle 100% protagonitzat per dones, Women Comedy. Patricia Espejo amb el seu humor absurd i superrialista, Carol Tomás amb el seu humor de la terreta i pròxima, i Eva Cabezas còmica desenfadada, directa i canalla. Les tres han gravat monòlegs per a programes de TV com Comedy Central o Comediants, À Punt.

Preu: 5€ platea/ 4€ amfiteatre.

Venda anticipada d’entrades en Buraudio (Escorredor, 58). De dilluns a divendres de 9 a 13 h i dimarts i dijous de 18 a 20 h. En les taquilles del teatre una hora abans de la funció. Hi haurà descomptes del 25% de l’import per a jubilats i pensionistes, titulars del carnet jove i membres de família nombrosa i monoparental (Ordenança Fiscal Ajuntament de Borriana BOP 151, 16 desembre 2014). Reserva d’entrades, amb assignació automàtica de butaques, a través de missatgeria Whatsapp al número 681610917 o al correu electrònic entradas@buraudio.com.