VICENTE GUEROLA REALISM

El pròxim divendres dia 31 d ‘agost a les 19 h al CMC La Mercé, inauguració de l’exposició Vicente Guerola Realism de l’artista borrianenc Vicente Guerola.

En aquesta ocasió Guerola exposa 23 treballs amb el grafit com a màxim protagonista. Obres amb temàtiques variades com el retrat, el paisatge o les natures mortes però sempre amb la característica essencial de la seua obra: l’hiperrealisme. El detall de les seus obres arriba a l’extrem creant un joc de plànols, uns matissos de llums i ombres, arribant al concepte, amplament aplicat a l’escultura, de les qualitats tàctils. Açò pot veure’s clar als seus paisatges: pràcticament allò representat és tangible. Encara que està representat en dues dimensions, al observar-ho, pots tindre la sensació de poder tocar-ho i notar que és real. A més d’aquestes qualitats, s’afegeixen als seus retrats la connexió amb el personatge, amb la persona, amb l’ésser humà que fixa la seua mirada en l’espectador i que vol transmetre sensacions que van més enllà de la simple observació per reflectir alguna cosa més enllà.
El dibuix hiperrealista de Guerola és fruit del treball que ell mateixa realitza a partir de viatges, experiències i vivències personals. De l’estudi de les llums, de les ombres, de les perspectives i de la composició, que ajudaran a l’artista a poder plasmar de la manera més fidel possible eixa instantània.

L’exposició Vicente Guerola Realism romandrà oberta fins a l’11 de novembre al CMC La Mercé.