“NO ESTEM BÉ” AMB EUGENI ALEMANY I MARIA JUAN

El pròxim divendres dia 23 de març a les 22.30 h al Teatre Payà “No estem bé. La nova comèdia valenciana” amb Eugeni Alemany i Maria Juan.

Maria i Eugeni, assessorats pel seu nou mànager Vicente de Benimàmet, decideixen organitzar una rifa entre el assitents al seu pruimer espectacle junts. Però el que en principi comença com a una innocent rifa per a desgravar-se l’IVA – això és idea de Vicente- acaba transformant-se en una comèdia plena de situacions imprevisibles on el públic també és el protagonista. Una “tragicomèdia” on les enveges entre artistes i els problemes personal de cadascun acabaran  per fer que tot acabe cap per amunt.  #NoEstemBé (però el públic, tampoc).

Preu: 5 € platea / 4€ amfiteatre

Hi hauran descomptes del 25% de l’import per a jubilats i pensionistes, titulars del carnet jove i membres de familia nombrosa (Ordenança Fiscal Ajuntament de Borriana BOP 151, 16 desembre de 2014)

Venda anticipada d’entrades en Buraudio (C/ Escorredor, 58) de dilluns a divendres de 9 a 13 h i dimarts i dijous de 18 a 20 h.