LES 7 DIFERÈNCIES DE EL PONT FLOTANT

El pròxim diumenge 31 de març a les 19 h al Teatre Payà, Les 7 diferències de El pont flotant.

Coneixes algú que ha arribat nou a l’escola o al barri? Saps per què ha vingut o si parla alguna altra llengua? Potser encara no t’has atrevit a preguntar-li… O ets tu qui ha arribat nou? Qui no s’ha sentit alguna vegada diferent!
En ‘Les 7 diferències’ descobrirem que quan coneixes algú esdevé tan diferent com tu.
Les 7 diferències és un cant a la curiositat, la naturalitat i l’humor amb què els més menuts viuen la diferència però, també, un espai per a reflexionar en família sobre les dificultats que podem trobar a l’hora de relacionar-nos amb persones molt diferents. 

Preu: 5€ platea/ 4€ amfiteatre.

Venda anticipada d’entrades en Buraudio (Escorredor, 58). De dilluns a divendres de 9 a 13 h i dimarts i dijous de 18 a 20 h. En les taquilles del teatre una hora abans de la funció. Hi haurà descomptes del 25% de l’import per a jubilats i pensionistes, titulars del carnet jove i membres de família nombrosa i monoparental (Ordenança Fiscal Ajuntament de Borriana BOP 151, 16 desembre 2014). Reserva d’entrades, amb assignació automàtica de butaques, a través de missatgeria Whatsapp al número 681610917 o al correu electrònic entradas@buraudio.com.