“LA BELLA DORMENT” PEL BALLET DE MOSCÚ

El pròxim dijous dia 20 de desembre a les 20.30 h al Teatre Payà, el Ballet de Moscú dirigit per Timur Fayziev, es presenta de nou al Teatre Payà per representar, en esta ocasió, La bella dorment. Ballet amb música de Piotr Ilich Txaikovsky i coreografia de Marius Petipa, que és un dels més destacats del repertori de ballets clàssics i habitual de les millors companyies.
“En la cort del Rei Florestan, se celebra el bateig de la Princesa Aurora, la fada Lila i altres fades han sigut convidades, excepte la fada Carabosse, a qui Cantalabutte, el mestre de cerimònies ha oblidat convidar. Indignada, Carabosse realitza un encanteri malèfic, “Quan la Princesa complisca 16 anys, es punxarà amb l’agulla d’un torn de filar i dormirà durant 100 anys”. El malefici es trenca quan la fada Lila compte el succeït al Príncep Desiré i est besa a Aurora. Per a celebrar les noces entre Aurora i Desiré es preparen alegres festejos on ballaran personatges de coneguts contes. Un cèlebre conte es converteix en ballet. La teua oportunitat de veure ballet que agrada a xiquets i a adults per igual.”

Preu: 25 € (més 1’50 € de despeses de gestió) platea/ 20 € (més 1’50 € de despeses de gestió) amfiteatre
Venda anticipada en www.yalastengo.com i en Buraudio (Escorredor nº 58) en horari de dilluns a divendres 9 a 13 h i dimarts i dijous de 18 a 20 h. En les taquilles del Teatre dues hores abans de la representació.