“EL SO DE LA TERRA” AMB AMORES GRUP DE PERCUSSIÓ

El pròxim diumenge dia 16 de desembre a les 19 h al Teatre Payà Amores Grup de Percussió ens presentarà El so de la Terra.

Amores Grup de Percussió perfila aquest concert amb el propòsit de fomentar l’escolta i vivència de la música d’avantguardes. Ens convida a un passeig per la percussió contemporània de la mà de cèlebres compositors com a I. Albéniz, Astor Piazzolla, J.S. Chapi, Zivlovic i R. Peck, conegut pels seus concerts de percussió per a trio. Les composicions són molt impactants sonora i visualment. Algunes d’elles posseeixen una important influència de la música espanyola i argentina. Trio per Un, de N. Zivkovic, és una composició per a 3 percussionistes en la qual la força i delicadesa es combinen amb ritme i proximitat a influències musicals provinents d’Àsia, i amb Lift Off de Rusell Peck, el cor de l’espectador palpitara al unísono de cada nota percutida en aquesta particular interpretació.

Preu: 5 € platea / 4 € amfiteatre

Venda anticipada d’entrades en Buraudio (Escorredor, 58) de dilluns a divendres de 9 a 13 h i dimarts i dijous de 18 a 20 h. En les taquilles del Teatre una hora abans del concert.